Нардеп-однопартієць Владислава Бухарєва закликав новопризначеного голову зовнішньої розвідки до відкритості

Народний депутат України з фракції "Батьківщина" Олексій Рябчин закликав свого колегу Владислава Бухарєва, якого 11 червня призначили головою Служби зовнішньої розвідки, і зв'язок котрого з ФСБ збентежив багатьох в Україні, оприлюднити інформацію про доходи, роботу в Податковій та участь в АТО. Про це "батьківщинець" написав у своєму блозі, зазначають Патріоти України.

Зокрема Рябчин пише: "Сьогодні мого колегу по фракції "Батьківщина" генерал-лейтенанта Владислава Бухарєва призначили на посаду керівника Служби зовнішньої розвідки України.

Провівши майже 5 років із Владиславом в одній фракції, в мене немає сумнівів у його патріотичності та проукраїнській позиції.

Влад є бойовим генералом, який був на фронті в 2014 році.

І я точно знаю, що в нього є особисті рахунки з країною-агресором за загиблих побратимів на Донбасі та тимчасово відібраний Крим.

Одночасно я бачу організовану травлю у фейсбуці за нагороду від ФСБ РФ, яку Влад отримав за спільну спецоперацію з російськими, європейськими та американськими колегами з ліквідації наркотрафіку з Латинської Америки до Європи майже 15 років тому.

Ніхто не звертає уваги, що в нього також є такі самі нагороди від американських та європейських колег за боротьбу з наркотрафіком та організованою злочинністю.

Як і на те, що він є в кремлівському санкційному списку.

Тому спроба використати цей факт біографії нового очільника СЗР - лише епізод передвиборчої боротьби від залишків порохоботів, у яких ще залишилися ресурси на вплив на масову свідомість у фейсбуці.


Я хочу публічно звернутися до свого колеги.

Владиславе, ти маєш публічно відповісти на запитання громадськості щодо особистих статків та статків своєї родини. Про свою попередню роботу в Податковій адміністрації. Про відносини з командою Володимира Зеленського.

Нові стандарти прозорості та вимоги до керівництва правоохоронних органів та спецслужб посилилися після того, як люди Порошенка використовували владу для особистого збагачення. І суспільство буде вимагати цих відповідей.

Також хочу порадити - ти маєш розказати українцям про ті речі, які ти розповідав дуже вузькому колу. Хоча я і знаю, що ти не любиш про це згадувати.

Про спецоперацію в Красному Лимані.

Про те, як ти один з перших заходив у Слов'янськ.

Чому тебе звільнив Порошенко в 2014 році.

Чому ти повертався з війни в маршрутці.

І про твоїх побратимів, що першими загинули в боях на Донбасі.

Країна має знати про того, хто буде її захищати в наступні роки.

Бажаю тобі плідної праці!"

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...