Нардеп розповів, скільки коштує утримання державної дачі, куди переїхав Зеленський (документ)

Своїх власних тисяч квадратних метрів квартир Зеленським виявилося замало і вони вирішили жити за народні гроші.

"Когось це шокує, хтось скаже - я так і знав. Але справи наступні, дорогі українці. Президент Зеленський, який, згідно з його відкритою е-декларацією, має 5 квартир в Києві, розкішну віллу в Італії, апартаменти у Великій Британії і кілька готельних номерів в Грузії, тепер живе ЗА ВАШ рахунок! Тепер ви, українці, оплачуєте житло доларовим мільйонерам Зеленським", - пише нардеп Володимир Ар'єв на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ось офіційна відповідь керівника президентського офісу: цього року за державну дачу, куди переїхало президентське сімейство, платники податків викладуть 3,5 мільйони гривень. Причому, з листа видно, що готуватися до переїзду Зеленський почав у червні 2019, щойно як став президентом. Тобто, одразу, коли пообіцяв передати держдачі дітям.

Своїх власних тисяч квадратних метрів житла Зеленським виявилося замало і вони вирішили мешкати за народні гроші. А ви, шановні українці, після цього і далі слухайте, як нинішній президент розповідає вам, що нормально прожити можна і за мінімалку".

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....