Нардеп спритно сховався: "Нацкорпус" привів "санітарів" Киві на з'їзд ОПЗЖ у Полтаві (фото)

До Полтави на з'їзд проросійської партії "ОПЗЖ" прибув депутат Верховної Ради Ілля Кива. З цього приводу організація “Національний копус” влаштувала мітинг. Подробиці та кадри "Нацкорпус" оприлюднив на своєму каналі Telegram, передають Патріоти України.

З'їзд “ОПЗЖ” відбувся 18 грудня у готелі “Reikartz Галерея Полтава” у центрі міста. Декілька десятків представників “Нацкорпусу”, а також ветеранів війни на Донбасі під будівлею влаштували акцію протесту проти Киви, відомого своєю проросійською позицією.

Нардеп до протестувальників вийти не наважився. А вхід до готелю був під охороною міцних чоловіків. “Дива не сталося. Кива навіть у своєму рідному місті ховається від українців, зачинивши будівлю зсередини та виставивши титушок. Вкотре довів, що сміливий лише в Інтернеті”, - написали за підсумком мітингу представники організації.

Нацкорпус навіть влаштував перформанс, щоб показати своє негативне ставлення до Ківи - привели під готель людей у білих халатах. "Навіть "санітари" приїхали, але їх не пустили", - наголосили націоналісти.

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

США виділили пакет військової допомоги Україні загальною вартістю 1 млрд доларів. Про це повідомив Пентагон у середу, 24 квітня. . "Це оголошення є 56 траншем обладнання, яке адміністрація Байдена надає Україні зі запасів Міністерства оборони з серпн...

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...