Нардеп від "Слуги народу" став винуватцем ДТП під Києвом

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Микола Задорожній спровокував аварію на автодорозі неподалік від міста Обухів Київської області. ДТП сталася в неділю, 4 квітня, близько 12:40, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Зокрема, як повідомляється, Задорожній не впорався з керуванням автомобілем, внаслідок чого його Mitsubishi зіткнулася з Ford, що їхав попереду в тому самому напрямку.

Обидва водії отримали травми, їм було надано медичну допомогу без госпіталізації.

36-річний Микола Задорожній 2019 року пройшов до Верховної Ради за округом №162 (Сумська область). Є членом комітету парламенту з питань бюджету.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...