Нардеп зі "Слуги народу" потрапив у жорстку ДТП на Житомирщині

Народний депутат від "Слуги народу" Олексій Красов 14 серпня потрапив в аварію. Жорстка ДТП трапилася на Житомирщині. У пресслужбі фракції вже підтвердили інформацію про цю аварію, зазначають Патріоти України.

Також деталі ДТП журналістам розповіли власні джерела у "Слузі народу".

Нардеп від "Слуги народу" потрапив в аварію

Неподалік села Броники Житомирської області 14 серпня трапилася аварія за участю нардепа від "Слуги народу" Олексія Красова. За даними одного з джерел, він їхав на великій швидкості – приблизно 200 кілометрів за годину.

Внаслідок аварії нардеп зазнав поранень – у нього зламані ніс та рука. В пресслужбі фракції "Слуги народу" зауважили, що ДТП й справді була. "У депутата зламана рука, але від госпіталізації він відмовився. Якщо були порушення з боку нашого колеги, то він неодмінно буде відповідати", – повідомили у пресслужбі.

Там підсумували, що, за наявною інформацією, інших постраждалих внаслідок цієї аварії немає.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...