Нардепа Тищенка викрили у втечі з ресторану у Львові, не сплатив рахунок (відео)

Нардеп від партії "Слуга народу" Микола Тищенко, відомий своїми одіозними витівками й заявами, у воєнний час вирішив розважитись у Львові, та ще й "на шару". Пообідавши в одному з ресторанів міста, він "забув" розрахуватись і просто втік. Про чергову скандальну пригоду з Тищенком розповів директор готелю Panorama Lviv Hotel Андрій Вільчинський у Facebook.

Він зазначив, що одіозний нардеп відвідав Львів в час, коли в країні запроваджено воєнний стан та нагадав, що спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук заборонив нардепам покидати Київ на час дії цього особливого правового режиму.

За словами бізнесмена, інцидент стався 4 березня, але про нього не розголошували, оскільки намагалися зв'язатися з Тищенком і дати йому можливість виправити свій ганебний вчинок. Попри те, що до нардепа звертались і в соцмережах, і через його представників, на це ніхто не відреагував і не розрахувався за обід в ресторані.

Свої слова Вільчинський підкріпив відеозаписами з камер спостереження. На кадрах видно, як чоловік, схожий на Миколу Тищенка, спішно покидає ресторан 4 березня о 14:45.

"Це знаменитий "Ревізор" та депутат ВР (яким, до речі, спікер заборонив залишати Київ, адже війна) – Микола Тищенко. Україна має знати свого "героя", а ви, колеги, будьте пильні та беріть з нього передоплату!", — прокоментував відео Вільчинський.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...