Нардепка Безугла несподівано похвалила Умєрова

Народна депутатка Мар'яна Безугла похвалила міністра оборони України Рустема Умєрова в контексті змін до Наказу №232, що стосується інвентарного речового майна. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Безугла згадала, що відтепер при списанні зі Збройних Сил України або переведенні до іншої військової частини необхідно буде здавати лише бронежилет та шолом. Для підрозділів Десантно-штурмових військ та Сил спеціальних операцій – також навушники. "Міністерство оборони України внесло відповідні зміни до Наказу №232. Це реально перемога. Є за що похвалити Рустема Умєрова. Трішки", - прокоментувала вона.

Нагадаємо, народний депутат Олексій Гончаренко повідомляв, що в наказ Міноборони №232, який стосується інвентарного речового майна, внесено зміни. За його словами, відповідно до нових норм, інвентарним майном лишається тільки броня і каска. Для ДШВ та ССО – броня, каска та навушники.

Крім того, раніше стало відомо, що міністр оборони Рустем Умєров звільнив трьох своїх заступників на тлі чуток про свою можливу відставку. Вірогідно, в Офісі президента йому дали карт-бланш.

А що б ви зробили?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:00

Відкриваємо нову рубрику: що нинішня влада робить неправильно – і як би діяв Уряд національної єдності (і порятунку). Часто чуємо це питання, коли критикуємо владу: "А що б зробили ви?". Давайте розберемо на конкретному прикладі. І фронт, і прифронтова...

"Виникло непорозуміння": Швейцарія не підписувала жодних комюніке щодо "мирної ініціативи" Китаю та Бразилії - посол

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 14:59

Позиція Швейцарії щодо мирного врегулювання війни в Україні не змінилася, країна не підписувала комюніке після зустрічі, яку провели КНР і Бразилія на полях Генеральної Асамблеї ООН. У цьому запевнив посол Швейцарії в Україні Фелікс Бауманн в інтерв'ю ...