Нардепка Безугла потрапила в скандал через дешеву квартиру у декларації

Народна депутатка від «Слуги народу» Мар'яна Безугла опублікувала декларацію за 2022 рік, в якій зазначила квартиру в Києві площею 75,1 кв. м всього за 164 тис. грн. Нардепка прокоментувала занизьку ціну житла, а також той факт, що воно з’явилося вже за часів депутатства у грудні 2019 року, передають Патріоти України.

«Це радянська квартира, переоцінка якої з 90-их не проводилася. Цю квартиру я отримала від тата, і зразу задекларувала. Тато отримав від своєї мами, яка жила і володіла помешканням після смерті чоловіка – мого діда. Всі Безуглі. Дід був військовим хірургом, працював в київському госпіталі, пройшов всю Другу світову. Був мобілізований 23 червня 1941 року. І держава надала йому із сім’єю квартиру. Взагалі, я із сімʼї лікарів та інженерів», – йдеться у повідомленні.

Безугла додала, що подала декларацію за 2021 та 2022 роки добровільно та вчасно, ще до введення в дію закону про відновлення декларування.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...