Нардепка-"слуга" з'явилася в Раді в сукні з квітковим принтом і повторила знамениту зачіску Тимошенко (фото)

Народна депутатка від групи "За майбутнє" Анна Скороход з'явилася в стінах Верховної Ради в стильному вбранні і з новою зачіскою – вона заплела волосся в об'ємну косу по всій довжині. Можна помітити, що зачіска схожа на ту, яку часто робить народна депутатка і лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Відповідні фото зробив фотограф Ян Доброносов для "Телеграфа". Він продемонстрував кілька знімків, зроблених із різних ракурсів, повідомляють Патріоти України.

Політикиня була в яскравій сукні з квітковим принтом і оборками на плечах, а доповнила вона свій образ величезною сумкою блідо-зеленого кольору.

Скороход повторила знамениту зачіску Тимошенко.

Скороход повторила зачіску Тимошенко

Скороход повторила зачіску Тимошенко.
Скороход показала нову зачіску.

Анна Скороход – українська правозахисниця, громадська діячка. Народна депутатка України IX скликання. Відома своєю резонансною політикою у Верховній Раді України, зокрема, блокуванням закону про зменшення "зеленого" тарифу.

Скороход позує з Тимошенко.

Нагадаємо, раніше Скороход прийшла в Верховну Раду в незвичайному піджаку. На ньому був вишитий дракон і український парламент. Пізніше вона розповіла, що робила на замовлення жакет. За її словами, принт у багатьох культурах світу символізує потужну силу, мудрість та знання.

Джерело: Телеграф

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...