Нардепка від "Батьківщини" заявила про складання свого мандату

Народний депутат фракції "Батьківщина" Ольга Бєлькова планує скласти депутатські повноваження. Відровідний коментар соратниця Тимошенка зробила виданню "Українська правда"

"Так, я планую скласти мандат. Але не буду давати пояснень до офіційного виступу. Ніякої зради. Просто життя", з аявила політик.

Бєлькова потрапила до Ради за списком "Батьківщини" під номером 17. Замість неї зайти до Ради має Сергій Євтушок (№ 25 у списку партії).

Наразі фракція "Батьківщина" складається з 24 нардепів. На парламентських виборах потрапити до Ради змогли 24 нардепи "Батьківщини" за списком та 2 мажоритарників.

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...