Нардепи обрали голову Верховної Ради: Результати голосування і фото

Депутати Верховної Ради України IX скликання обрали спікером парламенту главу партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова, повідомляють Патріоти України.

За відповідне рішення проголосували 382 парламентарія на засіданні 29 серпня. Проти голосувала фракція "Європейська солідарність" – 25 нардепів, 1 - позафракційний.

Разумков, виступаючи з трибуни Ради під час обговорення його кандидатури, заявив, що новий парламент повинен вирішити питання скасування депутатської недоторканності, і це повинні підтримати всі політичні сили.

"Необхідно вибудувати нові партнерські відносини між владою і опозицією, перейти від голосувань за підкилимні домовленості до голосування за спільні інтереси нашої держави. Першим тестом для цього стане голосування саме за цю депутатську недоторканність", - сказав він.

Разумков народився 8 жовтня 1983 року в Бердичеві. Політтехнолог, політичний аналітик, керуючий партнер і директор "Ukrainian Politconsulting Group". Займав керівні посади в комерційному і державному секторах, а також в політичних партіях. Працював на виборчих кампаніях з 2006 року.

У президентській кампанії 2019 року було спікером виборчого штабу кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

У Москві буде істерика: Пашинян заявив, що Вірменія може заборонити трансляцію російських каналів

середа, 8 травень 2024, 14:22

Вірменія заблокує трансляцію російських телеканалів, якщо Москва проігнорує вимоги Єревана. Роспропаганді потрібно проявити "повагу до Вірменії та її інтересів". Чергове попередження РФ на пресконференції 7 травня зробив вірменський прем'єр-міністр Нік...

Був у цивільному та без зброї: У Польщі затримали дезертира з російської армії

середа, 8 травень 2024, 12:43

У Польщі на кордоні з Білоруссю затримали дезертира з російської армії. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України. Затриманому російському солдату 41 рік. Він був у цивільному і без зброї. Усе вказує на те, що він намагався нелегально проник...