"Нардепи пропонують не починати із 8 січня": У "Слузі народу" розгорілася дискусія щодо скасування карантину

Логіка Кабміну здається парламентаріям незрозумілою.

У президентській фракції "Слуга народу" розгорілися суперечки щодо необхідність введення в Україні жорсткого карантину з 8 по 24 січня. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Політика Країни", передають Патріоти України.

За інформацією джерел видання, дискусії про локдаун ведуться в чаті фракції "Слуга народу". "Є навіть сформований лист прем'єр-міністру від депутатів, його зараз підписують, щоб хоча б перенести локдаун, і не починати його з 8 січня. У фракції різні настрої, так як логіка Кабміну взагалі незрозуміла. Чому з 8 січня можна буде купити швабру, а лампочку ні. Це якийсь абсурд. Депутати не можуть це пояснити людям на округах. Всі чекають пояснень від Кабміну, але поки їх немає", - повідомив співрозмовник видання.

При цьому, граничний термін, коли може бути прийнято рішення про скасування локдауну - 6 січня. Це останній робочий день перед святами.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...