Нардепи в Раді вручили Степанову поховальні квіти та скандували "ганьба!" (відео)

Депутати передали міністру охорони здоров'я Максиму Степанову поховальні квіти від родичів померлого від COVID-19 чоловіка, повідомляють Патріоти України.

Під час Години запитань до уряду в сесійній залі парламенту народний депутат України Ольга Стефанишина (фракція "Голос") зазначила, що сьогодні в Києві ховають 68-річного чоловіка, який помер від COVID-19.

За її словами, хоч він і був хворий на цукровий діабет, але почувався добре. Три тижні тому чоловік прийшов до сімейного лікаря, щоб провакцинуватися від COVID-19, але йому сказали, що вакцини немає. За декілька днів він захворів і помер.

Стефанишина наголосила, що це вина Степанова, що до України не поставили вакцини. Вона принесла до трибуни парламенту, де виступав Степанов, квіти із чорною стрічкою, зазначивши: "Це вам поховальні квіти, які родичі померлого вам передали".

Вона поставила їх на трибуну парламенту, але за кілька хвилин народний депутат України із фракції "Слуга народу" Галина Третьякова їх забрала. У відповідь Степанов зазначив, звертаючись до Стефанишиної, щоб вона для себе відповіла, що конкретно вона зробила для того, щоб цих смертей від COVID-19 не було.

"Не треба маніпулювати смертями людей. COVID-19 - це тяжка хвороба, яка забирає життя. Не треба використовувати смерті людей для маніпуляцій та свого дешевого піару", - зазначив міністр.

Під час цих його слів депутати фракції "Голос" скандували: "Ганьба".

Джерело: УНІАН

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...