Нарешті: Королева удостоїла Кейт Міддлтон честі, якої Меган Маркл домоглася відразу після весілля

Вільям, якому в майбутньому належить стати британським королем, користувався цим розкішним транспортним засобом кілька разів.

Через дев'ять років після весілля з принцом Вільямом Кейт Міддлтон була нарешті визнана гідною великої честі. Королева Великобританії Єлизавета II надала своєму онукові і його дружині право скористатися Королівським поїздом, в якому Її Величність час від часу здійснює поїздки по країні, повідомляють Патріоти України.

Вільям, якому в майбутньому належить стати британським королем, користувався цим розкішним транспортним засобом кілька разів. Однак Кейт вступила на його борт вперше. У той же час Меган Маркл була удостоєна честі покататися в особистому поїзді королеви менш, ніж через місяць після весілля з принцом Гаррі. Меган і Єлизавета разом з'їздили в Чешир - з ночівлею в поїзді. Її Величність хотіла, щоб американка Маркл скоріше відчула себе повноцінним членом королівської сім'ї.

Як повідомляє Daily Mail, Кейт і Вільям відправляються 6 грудня у триденну подорож по Англії, Шотландії та Уельсу, і здійснять шляхом десять зупинок. Герцог і герцогиня Кембриджські зустрінуться з людьми, праця яких особливо важлива в період пандемії коронавіруса - медичними працівниками, співробітниками будинків престарілих, волонтерами, вчителями. Представники королівської сім'ї хочуть подякувати їм, надати моральну підтримку і підняти настрій перед Різдвом. Наприкінці поїздки подружжя планує побачитися з королевою Єлизаветою особисто.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.