"Нарешті нас почули": Зеленський подякував партнерам за постачання необхідної зброї і заявив, що зараз вирішується доля війни

Президент Володимир Зеленський подякував міжнародним партнерам за постачання зброї, яку просила Україна. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні 22 квітня, передають Патріоти України.

Президент зазначив, що кожного дня приділяється максимальна увага тому, щоб забезпечити наших військових усією необхідною зброєю. Він наголосив, що це завдання номер один для нашої держави.

"І я вдячний усім нашим партнерам, які нарешті нас почули. Які передають нам саме те, що ми просили. Бо ми точно знаємо, що з цією зброєю ми зможемо врятувати життя тисяч людей. І можемо показати окупантам, що день, коли вони будуть змушені залишити Україну, наближається", - наголосив президент.

Він зазначив, що Збройні сили України продовжують стримувати атаки російських загарбників на сході та півдні нашої держави. "Ізюмський напрямок, Донбас, Приазов'я, Маріуполь, Херсонська область – це ті місця, де зараз вирішується доля цієї війни та майбутнього нашої держави", - сказав Зеленський.

За його словами, у Слов'янську, Краматорську, загалом у Донецькій області, у Попасній та загалом у Луганській області, у Харкові, у навколишніх районах окупанти "намагаються реалізувати примітивну мету – вбити якнайбільше і знищити все, що вони бачать".

Зеленський подякував кожному нашому захиснику і кожній нашій захисниці, які хоробро тримаються та привчають російську армію до думки про те, що "російські шанси у цій війні можуть бути меншими, ніж українські".

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...