"Нарешті настав час для звільнення окупованих територій": Азербайджан, як і Вірменія, запроваджує воєнний стан

Парламент Азербайджану запровадив воєнний стан у ряді міст і районів країни. Питання про введення воєнного стану обговорювалося на екстреному засіданні Міллі Меджлісу (парламенту країни), повідомляють Патріоти України з посиланням на APA.

За словами депутата Хікмета Бабаогли, відповідне рішення буде затверджено президентом Ільхамом Алієвим протягом 48 годин.

"Нарешті настав час для звільнення окупованих територій. Ми закликаємо населення відповідних міст і районів дотримуватися вимоги воєнного стану та комендантської години", - сказав він.

Як зазначається, комендантську годину буде оголошено в Баку, Гянджа, Гейгеле, Євлахе і ряді інших міст.

Як повідомлялось, воєнний стан запроваджується і в Вірменії. Отже обидві сторони конфлікту готуються до подальшої ескалації.

Одразу кілька факторів: Недзельський пояснив, що дозволить ЗСУ "переламати" ситуацію на фронті на свою користь

понеділок, 29 квітень 2024, 11:57

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський вважає, що отримання від США зброї, авіації, артилерії та боєприпасів суттєво зміцнить Сили оборони. Також це може значно змінити ситуацію на фронті в нашу користь у найближчій перспективі. Не...

"Є низка напрацювань": Повітряні сили пояснили, як Україна буде захищати F-16 на аеродромах

понеділок, 29 квітень 2024, 11:52

Україна готує комплекс заходів для захисту винищувачів F-16, коли вони перебуватимуть на аеродромах. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону, передають Патріоти України. «Є низка нап...