"Нарешті пароль від Facebook знайшов": У мережі бурхливо обговорюють реакцію Зеленського на загрозу повернення Росії в G8

Макрона у Франції рознесли ЗМІ та експерти за заяву про повернення РФ до G8 і він був змушений під тиском кардинально поміняти свою позицію. Зеленський же мовчав до останнього.

Президент України Володимир Зеленський явно запізнився з реакцією на чутки про повернення Росії у міжнародний формат наймогутніших країн світу та відновлення "Великої вісімки", яка перестала існувати після анексії Криму РФ. Про це написав відомий блогер та волонтер Сергій Місюра на Facebook, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на реакцію країн-партнерів України, які в цілому позитивно віднеслися до ідеї відновлення "Великої вісімки". "Пройшла доба. Доба мовчання Гаранта, який головним своїм обов'язком відповідає за зовнішню політику України. Заявили Франція і США, що хочуть бачити Росію в Великій Вісімці. У вівторок говорив Макрон, з Путіним, про нас, про повернення нав самміт. Що там Презедент? Богдан може щось сказав?", - запитав волонтер.

Також актор і волонтер Мирослав Гай висловився щодо мовчання українського гаранта. За його словами, у Франції тиск суспільства та преси заставив президента Макрона звернути увагу на становище України, у той же час президент Зеленський відреагував вже після цього.

"Макрона у Франції рознесли ЗМІ та експерти за заяву про повернення РФ до G8 і він був змушений під тиском кардинально поміняти свою позицію. Зеленський мовчав до останнього, аж після Макрона був змушений хоч якось зреагувати", - зазначив Гай.

Користувачі мережі у коментарях під заявою гаранта висловили аналогічні думки.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...