Нарешті: Зеленський обговорить з Порошенком нагальні питання зовнішньої політики

Передвиборчі "бодання" мають залишитись в історії, перед лицем важких зовнішніх викликів, вважають прогматики

Президент України Володимир Зеленський заявив, що має намір провести зустріч зі своїм попередником – п'ятим президентом Петром Порошенком. Зокрема голова держави планує обговорити з представниками команди Порошенка питання звільнення українців із російського полону, зазначають Патріоти України.

Про такий намір Зеленського стало відомо під час зустрічі нового голови держави з лідерами парламентських фракцій 21 травня, повідомляється на сайті президента України.

"На зустрічі порушували питання звільнення українців із російського полону. Володимир Зеленський запропонував провести окрему розмову з представниками команди попереднього глави держави щодо цього питання", – йдеться у повідомленні.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.