Народ Америки переконався, що Москва загрожує не лише Україні: У США почався потужний тиск щодо запровадження санкцій проти РФ, - Волкер

Тепер зупинити державу-агресора бажає не лише політики і інтелектуали але і широкі верстви громадян. І все це у рік виборів президента США. І Трампу з його російськими "зашкварами" із цим щось треба робити, відкинувши нездорову симпатію до Х*йла

В США посилився тиск у питанні введення додаткових санкцій проти Росії. Про це заявив колишній спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Радіо Свобода”.

“Люди бачать російську агресію, і не лише проти України, а й проти Заходу – Америки, Великобританії. Вбивства в Німеччині та Англії… Як результат – у США з’явився потужний тиск щодо додаткових санкцій проти Росії”, – зазначив він.

За словами Волкера, незабаром питання про санкції знову постане в Конгресі, бо “тиск постійно збільшується”.

“Те, що Росія платила людям за вбивство американських солдатів в Афганістані — не дивно. Дивно те, що все це було настільки нахабно і відверто. Їхні дії просто шокували людей. І, як ви вже зазначили, це посилило заклики до додаткових санкцій”, – сказав політик.

Нагадаємо, у червні New York Times з посиланням на розвідслужби США повідомило, що військова розвідка РФ запропонувала винагороду бойовикам за вбивство американських військових в Афганістані. При цьому Дональд Трамп нібито знав про це. А народ Сполучених Штатів дуже болісно реагує на втрати своєї армії, особливо якщо за цим стоїть зрада національних інтересів з боку влади.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"