Народ натисне на режим Путіна, Росія досягне дна: Як країні-агресору доведеться платити за війну проти України

У результаті санкцій проти Росії в країні виникне внутрішній конфлікт, спровокований зростанням цін, безробіттям, високою інфляцією і знеціненням рубля. Якщо буде ембарго на газ і нафту, російська держава досягне дна в швидкій перспективі. У разі відсутності таких санкцій країна все одно буде йти на дно, а конфлікт виникне за 8-12 місяців. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

У інтерв'ю НВ він розповів про те, що, на його думку, санкції щодо РФ призведуть до низки проблем з економікою – ціни зростуть, відбудеться зростання безробіття та інфляції, рубль знеціниться. Якщо впровадять заборону на купівлю російських газу і нафти, то падіння прискориться ще сильніше.

На думку чиновника, у такій ситуації росіяни чинитимуть тиск на російську правлячу еліту, внаслідок чого відбудеться внутрішній конфлікт. "Мені здається, що коли у них буде зростання безробіття, зростання цін на продукти харчування, він вже є, дефіцити продуктів харчування, дуже висока інфляція, знецінення рубля - це створить внутрішній конфлікт. Вони тиснутимуть на свою еліту, тому що можуть жити в таборі, але все ж хочуть їсти. Тобто холодильник переможе", - вважає Подоляк.

Як вважає радник глави ОП, сьогодні актуальним залишається питання, яким чином це трапиться. В умовах санкцій щодо російських газу і нафти процес буде дуже швидким - 1-2-3 місяці максимум. Якщо санкцій не буде, то це 8-12 місяців. Однак Росія все одно відправиться на дно.

"Якщо будуть санкції на енергоносії, то це буде дуже й дуже швидко - місяць, два, три максимум. Якщо не буде цих санкцій, може 8-12 місяців. Це не питання кореляції з війною. Росія все одно буде йти на дно", - підкреслив Михайло Подоляк.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...