"Народ відмовляється виконувати накази": Окупант розповів матері про бунт в армії РФ (аудіо)

Російський окупант поскаржився матері на неможливість армії РФ воювати проти України. З цієї причини її лавах масово відмовляються від несення служби – таких нарахували вже 800 осіб. Загарбник зізнався, що він теж серед "відмовників". Аудіоперехоплення розмови виклав на YouTube радник глави українського МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

З бесіди випливає, що окупант уже написав рапорт на звільнення, але його, ймовірно, ще не прийняли. "Забрали, нічого не відомо", – відповів він матері.

Російський військовий на ім’я Едуард наголосив, що віддавав рапорт одному з полковників, у якого зібрався цілий стос таких документів, у яких військовослужбовці путінської армії заявляють про бажання припинити участь у війні. "Всі практично написали "у відмову". Сказали, що до штабу армії віддадуть, а там видно буде", – зізнався він.

Росіянка заявила сину, мовляв, у новинах Telegram вичитала, що вже 800 військовослужбовців Росії відмовилися брати участь у бойових діях "через низький морально-психологічний дух".

Також вона повідомила, що написала "скаргу" на сайт Міноборони РФ і ще має намір відправити туди листа. За її словами, відповідь повинна прийти протягом 30 днів, а якщо ні – треба буде звертатися до військової прокуратури, але грошей на "нормального юриста" у неї немає.

"Ахаха, за цей час і померти можна... Ну нічого, все вирішиться. Народ уже все – бунтує. Народ відмовляється виконувати накази", – висловив переконання окупант.

"Для перемоги нам потрібна диктатура": Нардеп від "Слуги народу" відзначився скандальною заявою

вівторок, 19 березень 2024, 13:41

Нардеп від "Слуги народу" Сергій Демченко заявив, що зараз максимальну кількість рішення приймає особисто президент Володимир Зеленський і "диктатура – це інструмент, який може допомогти нам перемогти у війні проти Росії". Про це він сказав в ефірі тел...

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...