"Народна влада" подбала: Пенсіонерів "ДНР" можуть позбавити пенсій

Пенсію отримуватимуть лише ті літні люди, у кого є паспорт "ДНР".
Пенсії в "ДНР". Фото: Корреспондент.нет.

Із 2020 року окупанти будуть позбавляти пенсій людей, які не проживають на території "ДНР" і не мають місцевого паспорта. Про це написав донецький блогер Макс Баринов, передають Патріоти України.

За його словами, у такий спосіб ватажки "республік" спеціально скорочують кількість пенсіонерів для своїх особистих "кишень і потреб". "Народна влада" вирішила прикрити лавочку і, відповідно, заощадити зайву копійку для себе. Тепер ретельно перевірятимуть усіх пенсіонерів, які не проживають на території "ДНР" і позбавлятимуть їх пенсії. Виявилося, що багато з них давно живуть на підконтрольній Україні території, а в "ДНР" приїжджають лише за грошима", – уточнив він.

За словами блогера, крім цього, пенсію отримуватимуть лише ті пенсіонери, у кого є паспорт "ДНР". "Щоб його отримати, потрібно витратити не менше 5 місяців через черги й бюрократію. До того ж люди бояться його робити, щоб не втратити українське громадянство. Загалом, жити в "ДНР" стає все веселіше. Умови такі, що люди стали дотаційними недогризками, а чинити опір проти цього – подібно до смерті", – підсумував блогер.

Джерело: Обозреватель

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...