Народився в Білорусі, був громадянином Естонії, загинув за Україну: У центрі Києва відбулась акція пам'яті по військовому медику ЗСУ Миколі Іліну (фотофакти)

У Києві активісти провели акцію пам'яті уродженця Білорусі та громадянина Естонії Миколи Іліна, який загинув під Зайцевим в ході обстрілу російських окупантів влітку 2020 року під час спроби евакуювати пораненого побратима, повідомляють Патріоти України.

Організував акцію "Рух солідарності білорусів "Разом". Координаторка Олена Талстая, уродженка Мінська, розповіла, що такі акції солідарності з білорусами відбуваються щотижня на Майдані Незалежності. Але цього разу провели також марш у пам'ять Миколи Іліна.

У Києві відбулась акція пам'яті білоруського добровольця-медика Миколи Іліна, який загинув на Донбасі

"Ми розуміємо, що і в України, і у Білорусі є один ворог - Росія, Путін. І тому дуже важливо сьогодні об'єднатися і вшанувати пам'ять Миколи Іліна, якого я знала особисто, який приїхав в Україну рятувати своїх побратимів і який був убитий цим путінським режимом у порушення усіх домовленостей", - сказала Талстая.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...