Наростає паніка: У Курську бояться "вторгнення" ЗСУ та готуються до оборони, - Генштаб

У прикордонних областях Росії вже починають розуміти, що "спецоперація" вийшла з-під контролю. Зокрема, у Курську вже будують фортифікаційні споруди, готуючись до "вторгнення" Збройних сил України, передають Патріоти України.

Як зазначається у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, чутки про "вторгнення" ЗСУ з'явилися у Курській області на тлі зростання кількості загиблих "мобіків". Крім того, через інформації про людські втрати, війну в Україні все менше підтримує молоде покоління росіян.

"В місті Курськ та області поширюються чутки про можливе вторгнення Збройних Сил України. У звʼязку з цим триває фортифікаційне обладнання оборонних позицій у прикордонних з Україною районах", - йдеться у зведенні.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...