"Руйнуватимемо старі схеми": Вакарчук розповів, із ким іде на вибори в Раду

Політична сила "Голос", яку очолює музикант Святослав Вакарчук, не має наміру об'єднуватися з політичними брендами, повідомляють Патріоти України.

Однак партія готова об'єднуватися з людьми, які розділяють її ідеологію і принципи, заявив Вакарчук у відеозверненні на сторінці в Twitter.

"Тут деякі намагаються нас без нас одружити, тому розставлю крапки над "і" та офіційно заявляю: партія "Голос" не об'єднується з політичними брендами. Ми готові об'єднувати зусилля з людьми, які розділяють наші принципи, ідеологічні програми, нашу програму. З людьми, а не з брендами!" — сказав він.

Лідер партії нагадав, що незабаром відбудеться з'їзд "Голосу" і на ньому в порядку денному не буде пункту про об'єднання з іншими політичними силами.

"Ми визнаємо цінність багатьох реформ, зроблених до нас, і ми йдемо в українську політику не руйнувати, а будувати. Але руйнуватимемо старі схеми, старі правила і стару політику, і ми будемо будувати політику нову", — заверши Вакарчук.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: