"Нас ху*рили весь день. А ми нічого зробити не можемо": Окупанти скаржаться на потужний натиск ЗСУ

Троє наляканих військових РФ, яких командири кинули на смерть штурмувати лісосмугу, записали відео. На момент запису вони вже дві доби сиділи у брудній норі без води та їжі під постійним обстрілом, передають Патріоти України.

Зі штурмової групи, до якої входило 10 військових РФ, після штурму вижило лише троє. Вони без їжі та води перебувають уже кілька діб у норі, ховаючись від обстрілів з боку ЗСУ.

"Ось так ось ми і воюємо ... Сьогодні весь день ху**ять (б'ють - ред.). Вчора ху**ярили весь день. А ми нічого зробити не можемо. Просто, су * а, гарматне м'ясо ... Нас поливають з усіх орудій... Це називається "закріпились... Нас 10 людей заходило, всі по цій лісосмузі розкидані. Ні з ким ні зв'язку, нічого нема. Раз***али (розбили - ред.)... Ні лопат, ні води, них**! . Українці ху**ять і ху**ять. Чи вдалося вижити трьом окупантам, наразі невідомо.


Точний удар: Українські захисники у Харківській області "деактивували" групу окупантів одним дроном (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 14:38

Українські захисники у Харківській області нейтралізували цілу групу окупантів, яка намагалась просунутись сірою зоною по лісосмузі. Як зазначається в повідомленні, бійці 2 окремого загону Центру спеціального призначення "ОМЕГА" зуміли нейтралізувати в...

"Їм треба відволікати наші сили і засоби": Черник оцінив результати активного наступу РФ на Харківщині

понеділок, 13 травень 2024, 14:37

Російська армія під час свого наступу на Харківщині не змогли організувати "проривну операцію хоча б на 15 км". Про це розповів полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону у понеділок, 13 травня. "Їм треб...