"Нас ненавидят, наши солдаты насилуют женщин": Окупант у перехопленій розмові розповів про поразки РФ на Донбасі

20 вересня СБУ опублікувала розмову, де окупант розповів, як вони виміщають свою ненависть за поразку від ЗСУ на мирному населенні - ґвалтують жінок, передають Патріоти України.

"Нас все тут ненавидят… Наши солдаты насилуют этих женщин", – заявив рашист. Окупант розповів, що його підрозділ на Донеччині опинився в оточенні без зброї та зазнають втрат: "У нас – все, весь батальйон положили".

У загарбника здають нерви, той хоче додому, утім російська армія не проводить ні ротацію, ні відпустки. "Тут вообще п*здец... Я все уже! У меня нервы сдали... Я домой хочу, я не могу!" – каже рашист. Аби стримати своїх солдатів російське командування відкриває по них вогонь.

У СБУ пропонують ще один варіант: "Здатися в полон українським захисникам. Хоча відповідати за скоєні воєнні злочини російським окупантам доведеться в будь-якому випадку". Нині слідчі відкрили уже понад 10 тис. проваджень за порушення законів та звичаїв війни.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...