"Нас обдурили": Данілов заявив, що Україна має отримати компенсацію за відмову від ядерної зброї

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов заявив, що 1994 року Україну обдурили, коли забирали ядерну зброю. За його словами, зараз країна має отримати за це компенсацію. Данілов наголосив, що вилучені в України у 1994 році ядерні боєголовки опинилися в Російській Федерації. Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу", зазначають Патріоти України.

За словами секретаря РНБО, наразі Росія шантажує весь світ цією ядерною зброєю, тоді як Україна навіть не отримала компенсації. Данілов зазначив, що країна зараз потребує оборонної зброї.

"У 94-му році, коли нас, вибачте, обдурили, коли боєголовки ядерні забрали, Російська Федерація забрала до себе ці боєголовки з ядерними компонентами, і сьогодні шантажує весь світ. Ми маємо отримати за це компенсацію. Я вже не кажу, що жодної грошової компенсації адекватної не було, і ми сьогодні потребуємо допомоги у вигляді зброї захисту. Чи буде вона надана чи ні, дивитимемося, як це відбуватиметься", – сказав Данілов.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...