"Нас роз*бали по дорозі": Російський окупант зізнався, що мріє втекти з України на війну до Сирії (перехоплення)

Українські захисники влаштовують таке пекло окупантам, що ті мріють втекти на війну до Сирії.Про це свідчить нова телефонна розмова російського десантника з дружиною. Мавши досвід участі у сирійській війні, він розраховував на легкі перемоги і в Україні, кажуть у СБУ, передають Патріоти України.

Та потрапивши під "роздачу" ЗСУ на Запорізькому напрямку окупант, зрозумів свою помилку. І вже заздрить своїм колегам, яких планують відправити до Сирії: "Івановичу за*бісь – до Сирії поїде. Він і ще один. На халяву. Поїдуть під Рязань на навчання, на саперів. І поїдут до Сирії".

Натомість йому разом із залишками східного воєнного округу доведеться протистояти ЗСУ. Російський десантник визнає, що їхня розвідка не працює.

"Нас просто кидають проти артилерії, піхоту... Немає розвідки. Розвідка боєм йде. Нам сказали: до села зайшли там 20 людей. Заїхати треба, викинути їх. Ми поїхали, а там 4 танки і піхотних х*єва гора... Ми навіть до села не змогли доїхати, нас роз*бали по дорозі. Другого батальйону взагалі не існує. У нас від штатної роти людей 20 залишилось", - розповів окупант.

Перспектива у нього дійсно не надто приваблива, але шанс на порятунок ще є, кажуть в СБУ і нагадують про номер "гарячої лінії": +380936886888. "Зателефонувавши на неї, росіяни отримають детальну інструкцію, як максимально безпечно здатися в полон і, зрештою, повернутися додому", - зазначили в спецслужбі.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: