"Нас ведут на запад, против славян": Ексслуга Зеленського нардеп Шевченко влаштував антиукраїнську істерику

Позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого вигнали зі "Слуги народу", заявив, що західний курс України - "против славян". Пост з'явився на сторінці нардепа-зрадника в Facebook 8 січня, зазначають Патріоти України.

Шевченко заявив, що "не йде в напрямку трендів запущених майданом, підхоплених Петром Порошенком, і продовжених Володимиром Зеленським".

"30 лет нас ведут по одному курсу. На запад. Против славян, против православных, против своей истории, против своих предков. Я так не хочу", - написав російською.

Раніше нардеп писав про "помощь" ОДКБ (військово-політична організація, в яку входить Російська Федерація. - ред.) і назвав організацію "очень эффективной".

5 січня Шевченко публікував відео, що перебуває у столиці Казахстану Нур-Султані і вихваляв ОДКБ.

"Колишній "слуга" Евгеній Шевченко, відомий своєю любов'ю до старіючих диктаторів, радить Зеленському у випадку нового Майдану звертатись в ОДКБ - каже, що ефективно. Правда, забув, що ми, слава Богу, не члени організації договору про колективну безпеку.

Євґєній, це саме ваше ОДКБ (читай, російські війська) вже вісім років дуже ефективно вбивають українців. Недалеко від вашого рідного округу, у смт Кушугум поховано 118 українських бійців, які загинули в Іловайському котлі, організованому регулярними частинами російської армії.

Але, очевидно, Шевченку не йметься побачити Україну під повною окупацією. Що ж, сподіваюсь провадження за статтею 111, яке по ньому вже здійснюється, буде доведено до кінця. І цей любитель російського міра надовго присяде. Офіс генерального прокурора, правда?", - написала у Facebook депутатка від "Голос" Соломія Бобровська.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...