"Населення обрало цей уряд і не бореться з ним": Зеленський закликав західні країни заборонити в’їзд усім громадянам РФ

Щоб зупинити анексію Росією території України, західні країни мають заборонити в’їзд усім російським громадянам. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю The Washington Post, передають Патріоти України.

Зеленський зауважив, що "найважливіші санкції – це закриття кордонів, тому що росіяни відбирають чужу землю". За його словами, росіяни мають "жити у своєму світі, доки не змінять своєї філософії". Деякі критики стверджують, пише видання, що заборона на в'їзд для всіх росіян несправедливо позначиться на тих, хто залишив країну через незгоду з діями диктатора Володимира Путіна.

Президент України зазначив, що ці відмінності не мають значення: "Всі росіяни... нехай їдуть до Росії". "Тоді вони зрозуміють. Вони кажуть: "Ця [війна] не має до нас жодного стосунку. Усе населення не може нести відповідальність, чи не так?" Може. Населення обрало цей уряд і не бореться з ним, не сперечається з ним, не кричить на нього", – сказав президент.

Він додав, ніби звертаючись до росіян: "Хіба ви не хочете цієї ізоляції? Ви кажете всьому світу, що він має жити за вашими правилами. Тоді йдіть і живіть там. Це єдиний спосіб вплинути на Путіна".

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...