"Наш" - не наш: Телеканал Мураєва оштрафували за антиукраїнську діяльність

Пособник російських окупантів в ефірі каналу "Наш"

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила два штрафи і попередження телеканалу "Наш" колишнього "регіонала" Євгена Мураєва. Про це стало відомо у середу, 28 квітня, зазначають Патріоти України.

Телеканал транслював торік пособника російських окупантів, екс"регіонала" Родіона Мірошника. Той робив антидержавні заяви, розпалював ворожнечу. Телеведучий Назаров заявляв, що Мірошник є "представитель той стороны в ТКГ". Телеканал оштрафували на 114 тис. грн.

Ще один штраф на таку ж суму наклали за заклики до розв`язання агресивної війни або її пропаганди, розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі в ролику телеканалу "Наша (не)залежність? Наш покаже"

У ролику об'єктом маніпуляцій стає Державний прапор. Він з'являється в кадрі 13 разів протягом 53 секунд поряд із підібраними кадрами соціальної нестабільності, таким чином створюючи враження, що всі ці сумні події відбувалися під синьо-жовтим прапором.

Також телеканал транслював "опитування" "Володимир Путін заслуговує на Нобелівську премію миру?". Нацрада оголосила попередження.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...