"Наш дух - не зламати, нашої надії - не принизити": Наєв привітав українців із Новим роком (відео)

Для України 2022 рік став безжальним, розв'язана Росією кривава війна шокувала світ. Однак не менше вразили світ українці, які вистояли перед російською навалою і продемонстрували вражаючу згуртованість, силу духу та героїзм. Про це заявив у новорічному привітанні командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, передають Патріоти України.

Він запевнив: новий рік неодмінно принесе українцям вистраждану перемогу. "Рік, який минув, став безжальним через події, що шокували весь цивілізований світ. Але ми вистояли, показавши свою згуртованість та силу духу. Вистояли, вписавши в історію славетні імена героїв. У підручниках з Новітньої історії України з’являться розділи з героїчної оборони Києва і Харкова, Чернігова та Ізюма, Авдіївки і Бахмута. Буде незламний Маріуполь, звільнений Херсон, буде Запоріжжя і Миколаїв… Буде наша єдність із заходу на схід і з півночі на південь", – наголосив Наєв.

Він підкреслив, що в пам'яті українців пережите закарбувалося назавжди – і це дозволить не допустити повторення війни і не дати піти у забуття тим, хто віддав життя за рідну землю. "Ми з вами будемо пам’ятати все. Бо неможливо стерти з пам’яті рідних облич з Бучі і Гостомеля, Ірпеня і Бородянки. Ми будемо пам’ятати, щоб не повторити. Ми будемо пам’ятати, щоб мирно жити далі", – сказав Наєв.

Командувач Об'єднаних сил впевнений: 2023-тій стане для України роком перемоги. "Я вірю, що Новий рік принесе нам довгоочікувану Перемогу та повернення до рідних домівок чоловіків і дружин, братів і сестер, синів і доньок. Всі вони повернуться героями! Ми не десятки, а сотні, тисячі і мільйони разів переконувалися у тому, що наш дух – не зламати, нашої надії – не принизити, наш рід – не викорінити. Тільки з вірою в перемогу будемо наближати повернення миру. Наша земля – належить нам, наші традиції – нетлінні, наші святині – вічні! Україна була! Україна є! Україна буде! Слава Україні! Разом переможемо!" – резюмував Наєв.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...