"Наш єдиний автомобіль належить дружині": Голова Житомирської ОВА розповів про свої доходи

51-річний голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко озвучив зарплату, яку отримує, працюючи на посаді очільника області. Своїм фінансовим становищем держслужбовець поділився в новому проєкті "Міста сили" з Аліною Шаманською, передають Патріоти України.

Так, Бунечко працює на посаді губернатора області ще з 2019 року, станом на 2024 рік це єдиний очільник області в Україні, який такий довгий період є керівником регіону. На запитання Аліни Шаманської, скільки Віталій Бунечко отримує зарплатні працюючи головою Житомирської ОВА, він відповів, що 80 тисяч гривень. "Мені вистачає. Плюс 17 700 в мене пенсія. Насправді вистачає. Зараз немає таких викликів. Вистачає", — сказав Бунечко.

Також він пояснив, надбання своєї дружини, з якою він одружився у 2020 році. "Автомобіль був придбаний моєю дружиною у 2019 році. Це є її власністю. У неї до мене було життя. Це її, це не наше спільно нажите майно. Наразі це єдиний автомобіль, який є у нас в родині", — уточнив Бунченко.

Як пояснив голова Житомирської ОВА, його дружина Олена надає консультаційні послуги. Однак, за його словами, він не цікавиться, де його дружина бере гроші на життя.

А що б ви зробили?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:00

Відкриваємо нову рубрику: що нинішня влада робить неправильно – і як би діяв Уряд національної єдності (і порятунку). Часто чуємо це питання, коли критикуємо владу: "А що б зробили ви?". Давайте розберемо на конкретному прикладі. І фронт, і прифронтова...

"Виникло непорозуміння": Швейцарія не підписувала жодних комюніке щодо "мирної ініціативи" Китаю та Бразилії - посол

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 14:59

Позиція Швейцарії щодо мирного врегулювання війни в Україні не змінилася, країна не підписувала комюніке після зустрічі, яку провели КНР і Бразилія на полях Генеральної Асамблеї ООН. У цьому запевнив посол Швейцарії в Україні Фелікс Бауманн в інтерв'ю ...