"Наш першочерговий пріоритет - допомогти Україні захиститися": Новий посол США прибула до Києва і зробила першу заяву

Вперше за три роки Вашингтон призначив в Київ надзвичайного і повноважного посла

Новий посол США в Україні Бріджит Брінк прибула до Києва 29 травня, про це повідомляє посольство США в Україні, передають Патріоти України.

«Посол Брінк була призначена президентом Байденом послом США в Україні 25 квітня 2022 року, затверджена одноголосно Сенатом США 18 травня 2022 року і прибула до Києва 29 травня 2022 року», – йдеться в біографії Брінк на сайті посольства США в Україні. Бріджит Брінк наголосила, що першочерговий пріоритет США – допомогти Україні захиститися.

«Наш першочерговий пріоритет – допомогти Україні захиститися. У цей День пам’яті я вшанувала тих, хто загинув, захищаючи свою країну, вручила вірчі грамоти в @MFA_Ukraine та розпочала обговорення того, як ми можемо підтримати Україну», – написала посол в твіттері.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...