"Наш спільний ворог - Росія": Конгресмен США заявив, що Вашингтон продовжить допомагати Україні, незважаючи на скандал

За словами американського конгресмена Білла Паскрелла, Вашингтон, на відміну від Москви, не відступить від Будапештського меморандуму і буде продовжувати допомагати Україні, тому що це – їхня робота.

Білл Паскрелл. Фото: ЕРА.

Сполучені Штати продовжать допомагати Україні, незважаючи на скандал, пов'язаний із публікацією стенограми телефонних переговорів президента США Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського. Про це американський конгресмен-демократ Білл Паскрелл заявив в інтерв'ю "Голосу Америки", яке було опубліковано 29 вересня, передають Патріоти України.

"Ми взяли на себе зобов'язання, ми були частиною Будапештського меморандуму. Жоден президент не зможе це на щось виміняти. Ми ніколи від меморандуму не відступимо, як це зробила Росія. Це наша робота – допомагати українському народу. І ми будемо продовжувати робити те, що робимо", – сказав він.

За словами конгресмена, підтримку республіканців Україна не втратить. "Вони тільки зараз набираються впевненості висловити свою позицію. Вони намагаються утримувати помірковану позицію. Вони не хочуть нікого розлютити. Але наш спільний ворог – це Росія. Я так на це дивлюся – ми будемо допомагати Україні будь-яким чином, незалежно від того, чи ми республіканці, чи ми демократи", – заявив Паскрелл.

Він підкреслив, що "Україна не зробила нічого поганого Сполученим Штатам". "Вони у стані війни. Вони намагаються подолати корупцію у власній країні. Наші військові стверджують, що вони насправді роблять чудову роботу. Наші відносини сильні. Крапка. І нехай бог благословить Україну і Сполучені Штати!" – зазначив Паскрелл.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...