"Наша бригада конкретно обіср*лася... Втрати є, поранених багато": Окупант поскаржився дружині на командування і "колег-дебілів" (аудіо)

Російська армія зазнає значних втрат у загарбницькій війні проти України. Це підтверджують і самі окупанти в розмовах зі своїми сім'ями. Служба безпеки України опублікувала чергову перехоплену розмову окупанта із дружиною. Російський солдат визнає, що його бригада облажалася, зазначають Патріоти України.

Росіянин вважає своїх поплічників деб*лами

При цьому він прямо називає своїх поплічників деб*лами. І причина провалу росармії, за його словами, не лише в командуванні, а й у самих солдатах. "Наша бригада конкретно обіср*лася... Втрати є, поранених багато... Та тут вся армія тупа, деб*ли просто", – бідкається російський загарбник.

Він визнає, що Збройні Сили України добре озброєні та мотивовані. "Ми тут нахр*н не потрібні... Ми не можемо виконувати завдання проти такого супротивника. Твої слова про те, що українські війська мають техніку – правда, блін. Так і є", – розповідає дружині окупант.

Цей російський солдат принаймні усвідомлює, що йому тут не раді. І зараз він, схоже, дбає про власну шкуру. Тому часто спить в окопах, адже українські військові дають гідну відсіч непроханим "гостям". "Тут жорстко, Вік, не те слово", – підсумовує розмову загарбник.

Важливо розуміти, що, як би не було приємно слухати ці "прозріння", не всі окупанти такі "свідомі". І, головне, вони точно не готові складати зброю. "Ворог ще тут, і хоче знищити нашу націю! Тому вихід в нас один – боротися до останнього", – наголошують в СБУ.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...