"Наша країна вживає всіх можливих заходів": У Білорусі знову намагаються залякати Україну ядерною зброєю

У Білорусі почали лякати Захід та Україну ядерною зброєю. Там заявляють, що в регіоні зростає “напруженість” через “угруповання НАТО на кордоні”. Про це сказали в Міноборони Білорусі.

Там заявляють, що чисельність НАТО на кордоні з Білоруссю начебто стрімко зростає. І це “призводить до напруженості в регіоні”.

“Наша країна вживає всіх можливих заходів для запобігання ескалації. Однак, якщо хтось перетне наші кордони, реакція буде жорсткою. Основним фактором запобігання війні на нашій землі є Збройні Сили. Влада постійно зміцнює їх потенціал у кількох напрямках: постачання сучасного озброєння та техніки, формування територіальних військ та загонів ополчення. Основним стримуючим фактором є ядерна зброя”, - сказали в Міноборони.

"Далі все залежатиме від розвитку ситуації": Експерт назвав три точки, де наступатимуть окупанти

неділя, 6 жовтень 2024, 12:28

Російські окупанти намагатимуться якомога швидше розвинути наступ у трьох точках: Курахівський, Покровський та Куп'янський напрямки. Очільник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко розповів "24 Каналу", які завдання спробує виконати в...

"Ймовірно, Україна отримає дозвіл...": У 2025 році ЗСУ можуть почати новий контрнаступ, - Times

неділя, 6 жовтень 2024, 11:30

Збройні сили України в 2025 році можуть розпочати новий масштабний контрнаступ. Для нього нам потрібна нова західна техніка, яку надають партнери, і бригади, які наразі формуються. Про це пише The Times. "Ймовірно, Україна також отримає дозвіл використ...