Наша країна за два місяці віддала Україні третину свого оборонного бюджету, - президент Латвії

Під час брифінгу 13 квітня президент Латвії Егілс Левітс повідомив, що його країна віддала на озброєння України вже третину свого оборонного бюджету. Він закликав інші країни також допомогти Україні, передають Патріоти України.

Егілс Левітс наголосив, що Україні потрібна збройна та військова допомога, щоб допомогти державі оборонитися від ворога. Він зауважив, що наразі Україні б'ється не лише за себе, а й за Європу.

Латвія підтримує Україну та вимагає цього ж від усіх країн НАТО

"Ми в Латвії вже одну третину нашого річного військового бюджету впродовж двох місяців витратили на те, щоб побудувати військову потугу України", – сказав президент Латвії.

Левітс додав, що є й інші країни-члени НАТО, які допомагають Україні й це дуже багато означає. Але водночас він наголосив на тому, що Україні потрібна допомога усіх членів Альянсу. Тож він закликав усі країни-члени НАТО долучитися до допомоги Україні та почати надавати країні справді ефективну та потрібну зброю.

Знищено носії "Кинджалів" та інші бойові літаки: З'явилися супутникові знімки аеродрому Бельбек після ракетного удару

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:06

На супутникових знімках Plаnеt.соm, котрі поширила Російська служба Радіо Свобода, зроблених над аеродромом Бельбек у Криму 16 травня, зафіксовано район стоянки літаків Су-27, Су-30 та Міг-31. На знімках компанії Maxar видно, що два МіГ-31 і один Су-27...

Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювати четверту добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 17 травня

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:56

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 17.05.24 орієнтовно склали: