"Наша пехота к чертям спалила логово врага - пылало долго": Волонтер розповів про потужну "отвєтку" окупантам під Горлівкою

З боку ворога по позиціях ЗСУ прилетів ПТУР, але подібне не залишилося безкарним.

Під Горлівкою російські найманці відкрили вогонь по позиціях української армії, проте отримали потужний контрудар у відповідь. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

Він повідомив, що з боку ворога по позиціях ЗСУ прилетів ПТУР. При цьому українські військові обчислили точку обстрілу і завдали удару у відповідь по бойовиках. "Втрат немає, одного бійця насильно відправили в госпіталь, невеликий уламок в плечі. У відповідь наша піхота до біса спалила лігво ворога. Давно б його вирахували. А тут і привід знайшовся. Палало довго", - написав він на своїй сторінці в соціальній мережі. Він також показав переписку з джерелом в бойовому підрозділі ЗСУ.

Не так швидко як данці? Нідерланди озвучили термін, коли почнуть передавати Україні свої F-16

вівторок, 7 травень 2024, 6:15

Нідерланди планують почати передачу винищувачів F-16 Україні з осені. Це станеться слідом за Данією. Про це повідомила глава Міністерства оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен під час брифінгу у Вільнюсі в понеділок, 6 травня, передає Delfi.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...