Наша "Валькірія": Український дрон допоміг ЗСУ знищити три ворожі САУ "Гвоздика" (фото)

Безпілотник "Валькірія" українського виробництва допоміг нашим захисникам успішно накрити ворожу артбатарею та знищити три самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" росіян. Про це повідомив волонтер, голова фонду "Армія SOS" Ярослав Тропінов, передають Патріоти України.

Безпілотний авіаційний комплекс не лише допоміг Збройним силам утилізувати ворожу техніку, а й зняв із висоти наслідки удару. Судячи зі світлин, у зоні влучення почалася пожежа, а стовп диму було видно здалеку. "БПЛА "Валькірія" від "Армія SOS" ефективно працюють разом зі Збройними силами України задля Перемоги!" – йдеться у його дописі.

Про "Валькірію"

Це безпілотний авіаційний комплекс військового та цивільного призначення. Його ціль – забезпечення моніторингу, повітряної розвідки, відеоспостереження та корегування артилерійського вогню вдень та вночі, виготовлений в Україні.


"Циркон", "Онікс", "Калібр" та Х-69: Які запаси ракет є у Росії та що відомо про динаміку їхнього виробництва

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:56

У Росії в запасі є десятки гіперзвукових "Цирконів" та керованих Х-69, а також сотні крилатих "Оніксів" і "Калібрів". Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, скільки орієнтовно ракет залишилось у країни-агресорки. Про це йд...