"Наше майбутнє - рабство": Росіянин зізнався, що чекає на Росію, і розкритикував Путіна (відео)

Пересічні росіяни не бачать шляхів розвитку своєї країни, окрім як в рабство. Обіцянкам президента Володимира Путіна також уже не вірять, передають Патріоти України.

Це слідує з експрес-інтерв'ю жителя одного з російських сіл, якого попросили описати російський шлях розвитку. Відео оприлюднив Telegram-канал "Ёшкин Крот" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки)."Свій шлях розвитку? Я їб*в ці шляхи розвитку, ось чесно, я їб*в.

Бо ж щороку ми чуємо одне й те саме від Володимира Володимировича: "Ось, потрібна розкачка". Щороку я це чую з 2000 року. Яка на*уй розкачка? Вся країна в дупі! Подивіться на ці будинки. Хто в таких халупах житиме?" – бідкається росіянин, судячи з тельняшки під дублянкою, – колишній військовий.

На уточнююче питання про те, як він уявляє російське майбутнє, чоловік відповів досить категорично, проте однозначно. "Наше майбутнє? Рабство! Рабство, уже неприховане", – сказав чоловік.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...