"Наше общество становится на путь догматического дебилизма": Ідеолог "русского мира" розчарований співгромадянами (відео)

Олександр Дугін заявив, нібито росіяни втратили здатність розуміти зміст серйозних промов.

Олександр Дугін. Фото: Фейсбук.

Ідеолог "русского мира" Олександр Дугін заявив про високий рівень дебілізації російського суспільства. Про це Дугін розповів в одній зі своїх авторських передач на каналі "День ТВ", передають Патріоти України.

"На самом деле наше общество становится на путь к догматическому дебилизму... Это уже очень тревожные сигналы... Наше общество постепенно превращает дебилов в норматив. То есть, человек - дебил, ведет себя, как дебил и он не испытывает никаких угрызений совести или ощущения, что чего-то ему не достает", - сказав він.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...