"Наші дослідники порахували": Експерт розповів, скільки російських складів з боєприпасами можуть знищити ЗСУ

У РФ є близько двох десятків великих складів з боєприпасами, і половина з них розташовані до Уралу, тобто теоретично перебувають в межах досяжності української зброї. Про це в етері Еспресо розповів директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих. передають Патріоти України.

Він зазначив, що два таких склади вже були знищені силами оборони.

"Наші дослідники порахували, що в межах гіпотетичної досяжності української зброї перебувають близько семи подібних арсеналів. Це на додаток до вже знищеного 23-го арсеналу (у Тверській області, - ред.), який, скажімо, ближче розташований до 107-го арсеналу (у Торопці, - ред.) - і це вже два арсенали знищені", - сказав він.

Рябих завив, що найближчим часом ЗСУ будуть займатись тим, щоб знищувати склади з боєприпасами, до яких дістає українська зброя.

"Є 13-й арсенал у Новгородській області, довкола Москви розташовані два арсенали - 51-й арсенал ГРАУ “Головного ракетно-артилерійського управління, - ред.) під містом Кіржач Володимирської області, 73-й арсенал ГРАУ у Володимирській області. Ну і великий арсенал - 67-й арсенал ГРАУ - розташований в Брянській області. Ну і 68-й арсенал теж доволі великий, який задіяний на постачання окупаційних військ, розташований під містом Моздок Північної Осетії. Слід зазначити, що це, можливо, ті арсенали, які мають велику ймовірність бути знищеними вже в найближчий час", - додав Валерій Рябих.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...