"Наші хлопці виконали бойове завдання": Світан пояснив, що відбувається в Нью-Йорку

Ситуація на Донецькому напрямку напружена, проте ініціативу перебирають на себе ЗСУ - просування росіян до Покровська зупинено, а над Нью-Йорком піднято український прапор. Про це в коментарі "24 Каналу" сказав військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, передають Патріоти України.

"Наші хлопці виконали бойове завдання і розблокували групу бійців, яка весь цей час утримувала в повному оточенні фенольний завод", - зазначив він.

Нині частина населеного пункту контролюється то ЗСУ, то окупантами, але тенденція коливається в наш бік. Світан пояснив таку ситуацію тим, що ворогу довелося вивести частину підрозділів із Торецького та Часовоярського напрямків, щоб перекинути в Курську область.

"Крім Покровського, на інших напрямках ситуація стабілізована", - підсумував полковник у запасі.

"Можливості змінюються": Експерт розповів про розвал російської агентурної мережі на Заході

вівторок, 10 вересень 2024, 6:57

Після початку повномасштабної війни проти України російська розвідка у країнах Заходу втратила багато можливостей, але все ще має свої мережі шпигунів, передають Патріоти України. Таку думку в етері Еспресо висловив керівник "Центру безпекових дослідже...

"Доведеться замислитися": Буданов розповів, коли економіка Росії відчує болючі наслідки війни

вівторок, 10 вересень 2024, 0:15

Влітку наступного 2025 року економічні наслідки війни стануть болючими для РФ Таку думку начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов висловив під час бесіди з Сергієм Жаданом на харківському "Радіо Хартія", передають Патрі...