"Наші пруть вперед, не зупиняючись": Арестович розкрив деталі наступу ЗСУ на Харківщині

Наступ ЗСУ вже вийшов за межі Харківської області. Зокрема, в нього вже залучені Донецька і Луганська області. В ефірі ютюб-каналу "ФЕЙГІН LIVE" позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що наступ ЗСУ - не одноразова акція, а системна дія, Росії досі не вдалося цьому протидіяти, передають Патріоти України.

"Наступ розвивається своєрідним темпом, який ми самі можемо підтримувати. Противник практично не впливає на просування", - пояснив Арестович. Також він додав, що окупанти не мають можливості організувати другу і третю лінію оборони.

"Вони намагалися вчора кинути резерви в бій. Кидали їх відразу ж, що є найдурнішим способом, адже резерви потрібно накопичити, забезпечити, вони повинні провести розвідку і так далі", - зазначив радник ОП.

Арестович підкреслив, що події на Харківщині для окупантів складаються сумним чином. "Наші прут вперед, не зупиняючись. А ці слабенькі заслінки, які навіть не встигли зрозуміти, в якому вони районі, зорієнтуватися на карті, намагаються стати вздовж дороги. Їх відразу ж виносять. Тому там така історія - сумна", - зауважив радник ОП.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...