"Наші воїни не дають спокою ворогам ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як Сили оборони нищать техніку окупантів (відео)

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський показав, як українські захисники знищують ворожу зброю та техніку. Він наголосив, що Сили оборони цілодобово працюють для того, щоб окупанти не змогли здійснити свої плани. Відео ударів по силах противника Сирський оприлюднив в офіційному Telegram-каналі 24 березня, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах видно, як воїни ЗСУ влучно б'ють по колоні російських танків, яка рухалася на штурм українських позицій. Також оборонці України завдають ударів по будівлях і окопах, де ховаються загарбники. "Кадри знищення ворожої техніки та озброєння. Ні вдень, ні вночі наші воїни не дають противнику перепочинку та зривають плани окупантів", – прокоментував відео Сирський.

Чи буде наступ окупантів на Харків: Черник оцінив загрозу від угруповання ворога

четвер, 9 травень 2024, 11:30

Військовий експерт, полковник ЗСУ Петро Черник вважає, що російські війська не мають достатньої кількості сил та засобів для проведення повномасштабного наступу на Харків. Таку думку він висловив в ефірі телеканалу "Еспресо". За його словами, щоб штурм...

Після гучного скандалу: Верховна Рада звільнила міністра агрополітики Сольського

четвер, 9 травень 2024, 11:18

Парламент звільнив Миколу Сольського з посади з посади міністра аграрної політики та продовольства. Про це повідомив перший заступник голови податкового комітету Ради Ярослав Железняк. За відповідне рішення проголосувало 273 народних депутати.