"Наші всі в паніці": Окупант поскаржився, що війська РФ не можуть йти у наступ через удари ЗСУ

Російські окупанти вже місяць не можуть виконати наказ про наступ на Харківщині. Загарбники поскаржилися, що всі їхні плани руйнують удари Збройних Сил України, передають Патріоти України.

Ворог визнає високий рівень підготовки та ефективність роботи українських захисників. Про це свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку вдалося перехопити СБУ.

Окупант скаржиться своєму товаришу по службі, що через атаки ЗСУ в лавах російської армії мало бажаючих йти в наступ.

"Та вже місяць у цьому селі сидимо! Ні**я в наступ не можемо рушити нормально. Укри в'ї***ють і в'ї***ють наш підрозділ, не дають рушити", – розповідає російський окупант своєму другові, який також воює в лавах армії РФ, але в іншому напрямку.

За словами росіянина, який приїхав воювати в Україну, серед окупантів сіється паніка, тому плани наступу провалені. Більше того, він розповів, що українські військовослужбовці розгромили військову техніку, тому воювати їм просто нема чим.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: