"Рєбята, нашу башню взорвалі!": У мережі показали наслідки нової атаки дронів на Москву (відео)

Жителі країни-агресора РФ розповіли про вибухові наслідки дронової атаки на Москву вночі 30 липня. Вони зняли на камеру масштаби пошкоджень у столичному діловому районі "Москва-Сіті", передають Патріоти України.

На камеру росіяни поскаржилися, що їхню "вежу підірвали". Водночас російське міноборони заявило про "подавлення атаки БПЛА" по об’єктах у столиці та відсутність критичних наслідків.

"Друзі, нашу вежу підірвали. Перший вибух був саме в IQ-кварталі. У мене тртіла вежа, стіни в квартирі. Спрацювала пожежна сигналізація, я вийшла на вулицю – валяються вибиті вікна, уламки. Все оточено. Поряд теж все вибито, шибки..." – жалілася місцева мешканка, записуючи блог з місця подій.

За даними російських Telegram-каналів, внаслідок атаки БПЛА також постраждала будівля бізнес-центру "Око-2" у "Москва-Cіті". На кадрах видно, що там на перших шести поверхах вибило скління. Зазначається, що площа ушкоджень становить 40 кв. м.

Але, за заявами міноборони РФ, у Москві все спокійно: руйнувань і постраждалих немає. Як стверджує відомство, вранці 30 липня було "припинено спробу терористичної атаки київського режиму безпілотними літальними апаратами" по об’єктах у місті.

За даними відомства, один дрон "знищено в повітрі" засобами протиповітряної оборони над територією Одинцовського району Московської області. А ще два "були пригнічені" засобами радіоелектронної боротьби і, "втративши управління, зазнали краху" на території комплексу нежитлових будівель бізнес-центру "Москва-Сіті".

Хоча, як відомо, з будівель довкола місця вибухів, столична влада евакуювала жителів. А деякі росЗМІ писали, що "українські безпілотники" пошкодили фасади на двох офісних вежах бізнес-центру.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...