"Наших тут багато": Волонтери висунули несподівану версію вбивства в Маріуполі найманця "ДНР"

Романа Джумаєва могли вбити колишні "колеги".

Роман Джумаєв. Фото: соцмережі.

Волонтери припустили, що бойовика так званої "ДНР" Романа Джумаєва могли ліквідувати його побратими-терористи, повідомляють Патріоти України.

Також волонтери навели в якості доказу старе інтерв'ю Джумаєва. Там він, не приховуючи обличчя, розповів усі подробиці перебування в "таборі", про те, як захищав "русский мир" і вбивав українців.

Розповів також, що бачився в Білорусі з багатьма своїми співвітчизниками і потенційними бойовиками, які можуть продовжити "віджимати" і вбивати, але вже на вулицях білоруських міст. "Я тут уже багато людей зустрів, які були і в "ДНР" і в "ЛНР". Наших тут насправді багато. Дуже багато людей я просто випадково зустрів. Я зустрів людину (сам він з козаків), з якою ми разом допомагали пораненим, коли залізничний вокзал розбомбили в Донецьку... Так що відправляти запит (на екстрадицію - ред.) доведеться на багатьох", - розповідав Джумаєв.

Джерело: InformNapalm

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...